Over ons

Wij laten uw onderneming opvallen, stralen en verschijnen achter uw concurrentie vandaan. Wij faden uw onderneming in.

Wij begrijpen u

Wij bij Fade-in snappen natuurlijk als geen ander dat je als ondernemer zo min mogelijk zorgen wilt hebben om je website. Het is belangrijk dat je jou vak kan uit oefenen en niet bezig bent met het schrijven van teksten en het uploaden van plaatjes. Vaak gebeurt het dan ook dat een website drastisch verouderd is.

Een website is belangrijk!

Dit vinden wij zonde, een website is het visitekaartje van de tegenwoordige tijd en een zeer belangrijk sales medium. Zelfs als je voldoende werk hebt als ondernemer is het belangrijk dat jouw website up to date blijft. Dit straalt kwaliteit en professionaliteit uit en klanten vertrouwen u eerder een opdracht toe.

Waarom je voor ons kiest!

Wat wij doen bij Fade-In is er voor zorgen dat uw website, huisstijl en/of printwerk er gelikt uit ziet. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Fade-In bied u het complete pakket aan, van logo tot visitekaartjes tot website. Ons doel is om u in te faden, zodat u weer opvalt bij uw klanten.

about image

Wat ons bijzonder maakt

Fade-In is een platform van freelancers aangesloten bij de zelfde onderneming. Daardoor zijn wij niet als alle andere bedrijven. Wij hebben geen duur bedrijfspand, duur personeel of dure lunches. Hierdoor kunnen we ons prijskaartje laag houden.

Wat wij wel hebben is de service die je verwacht van je web partij. Wij hebben binnen de organisatie veel contact met elkaar zonder dat we naast elkaar aan een bureau zitten. Zo krijgt u de service en producten die u wenst voor een goede prijs. Tevens zijn wij altijd via de telefoon of mail bereikbaar, en mocht uw vaste contactpersoon bij Fade-In op vakantie/afwezig zijn, neemt een andere medewerker het gewoon over.

Meer over ons? Neem contact op.

Het gezicht achter Fade-In

Mitchell Kolster
CEO

"Leuk dat je op de website kijkt van Fade-In. Met het ondernemers schap en passie voor media in me bloed heb ik na jaren ondernemen/freelance besloten het anders te gaan doen dan alle reguliere media/web bedrijven.

Aan de markt merkte ik dat service en vertrouwen belangrijker is dan snel, goedkoop en afgeraffeld je product geleverd krijgen. Vandaar dat ik de firma Fade-In ben gestart. Dankzij me jaren ervaring in de media wereld heb ik de mogelijkheid een breed assortiment producten aan te bieden. Tevens ben ik afgestudeerd designer en web developer dus kan ik zelf doen wat ik eigenlijk het liefst doe, het produceren van prachtige websites, huisstijlen en printwerk. Wat mij het meeste motiveert is als ik aan me klanten vraag: “En, hoe gaat het met je?” dat ze dan antwoorden met: “Ja super, we zijn nog steeds zo tevreden over je werk”.

Ik blijf graag betrokken ook na het op leveren van een product. Ik sta altijd te poppelen om advies te geven en te helpen met uw visuele identiteit van uw onderneming.

Ik sta te poppelen om voor u aan de slag te gaan. Ik hoop daarom snel kennis te maken. Tot snel!"

Wat onze klanten vinden

Gerwin Reijm CEO - Gerwin Reijm Tuinaanleg
We zijn nog steeds zeer te vreden met jullie werk. Ik krijg zeer regelmatig complimenten over mijn professionele uitstraling.
Marlies Lemmens Marketing Manager - Hallmark
"Super bedankt voor de tijd dat jullie voor ons werkte. We zijn tot op de dag van vandaag super tevreden met alles wat jullie voor ons gemaakt hebben."
Jeroen Slob CEO - Titan Television
"Erg bedankt voor het maken van me website en huisstijl. Eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad. Ben zelf erg blij met het resultaat."
Karin van der Kaaij Management Assistent - Meenk Drop
"Bedankt voor de mooie logo-animatie. We gaan hem een waardevolle plek geven op onze website."
Al 100+ andere gingen u voor en sloten zich aan bij Fade-In Offerte aanvragen!

Klanten die u voor gingen

RTL Nederland
Studio Max Dance
Larsoffshore
Jos Kolster Boomkwekerij
RTL4
BasicPlus
IDvision
Gerwin Reijm Tuinaanleg
Kinnalicious
Meenk Drop
Ronald Hertog
De Zonne Bloem
SwanHunters
Titan Television
Hallmark
Adelante Food